Bad lag need help

(Public Discussion)

Moderator: WoW Officers

Post Reply
User avatar
Iris
Forum Deputy
Posts: 3052
Location: Get in the van!

Bad lag need help

Post by Iris » Wed Nov 05, 2008 10:27 am

So I was in Hyjal last night and my PC was lagging pretty badly. Like almost unplayable badly. It has never done this in Gruul's or anywhere except when we raided Silvermoon and there were 40 million people there.

Girlspeak: Is there a "piece" of my PC that I can upgrade to make this not happen? Or at least improve it?

User avatar
Clothahump
Posts: 556
Location: Nevada
Contact:

Re: Bad lag need help

Post by Clothahump » Wed Nov 05, 2008 4:19 pm

Iris wrote: Girlspeak: Is there a "piece" of my PC that I can upgrade to make this not happen? Or at least improve it?
...the girl... j/k *hug*


I'd say the ram, but it could have just been the hyjal server or something too.
Image

~Failure: When your best just isn't good enough~

User avatar
Kortirion
Posts: 235
Location: Among the Trees
Contact:

Re: Bad lag need help

Post by Kortirion » Thu Nov 06, 2008 5:15 pm

Clothahump wrote:
Iris wrote: Girlspeak: Is there a "piece" of my PC that I can upgrade to make this not happen? Or at least improve it?
...the girl... j/k *hug*


I'd say the ram, but it could have just been the hyjal server or something too.
The "j/k" part ruined it. Other than that, I lolled. Ha.

User avatar
Iris
Forum Deputy
Posts: 3052
Location: Get in the van!

Post by Iris » Fri Nov 07, 2008 7:37 am

SHUT UR FASE.

User avatar
mames
Posts: 539

Post by mames » Tue Nov 18, 2008 12:05 pm

Depends
Could be Ram if you have 2Gbytes u should be fine

Other possibility is Video card. Fights with a lot of people 25 mans can be hard on mediocre graphics cards.
And with 3.0 WoW upgraded tons of effects so it's possible that could be it.

Either case post your system setup and we'll letcha know where the weak link is.

(why not just tell ur hubby to fix, seems like simple solution to me)

User avatar
Iris
Forum Deputy
Posts: 3052
Location: Get in the van!

Post by Iris » Tue Nov 18, 2008 12:36 pm

You must be back at work today. :)

I would ask hubby but I am a "Wreath Widow" until Christmas. I no has a hubby til then.

User avatar
Churnobyl
Posts: 790

Post by Churnobyl » Tue Nov 18, 2008 6:03 pm

turn shadow quality off. should fix it.

User avatar
mames
Posts: 539

Post by mames » Wed Nov 19, 2008 8:47 am

Churnobyl wrote:turn shadow quality off. should fix it.
/agree
either lower quality settings
or
Upgrade $$$

Post Reply